Meer over mij

Creativiteit, dat is wat mij drijft. Het is de olie die de motor op allerlei vlakken laat draaien: modellenwerk, bladen maken en PR of marketingcampagnes. Deze drive heeft ertoe geleid dat ik mijn ondernemersvaardigheden aardig heb ontwikkeld. Ik heb mij in de loop der jaren dan ook gespecialiseerd in het brede spectrum van lifestyle.

Mode en presentatiewerk
Het modellenwerk dat op mijn dertiende slechts een bijbaantje moest zijn, groeide al snel uit tot een fulltime baan waarvoor ik voor diverse merken in steden als Milaan, Düsseldorf en Instanbul werkte. Eenmaal terug op Nederlandse bodem werd ik bedrijfsleidster in een kledingzaak, en organiseerde ik de shows en inkoop van a tot z. Eenmaal de twintig bereikt, werd ik verkozen tot Miss Universe Nederland en vertegenwoordigde ik ons land in Vietnam. Op het moment dat ik terugkwam, werd ik gevraagd als presentatrice voor Omroep Brabant, waarna ik al snel bij een lifestyleprogramma van RTL4 belandde.

Journalistiek
Vanuit mijn carrière als model en presentatrice raakte ik gaandeweg steeds meer geïnteresseerd in de combinatie van lifestyle en business. Deze twee gebieden vinden elkaar in het magazine FYI van Farouk Systems, de makers van CHI en Biosilk, dat ik voor hen maakte. Mijn passie voor journalistiek heeft zich inmiddels uitgebreid naar het maken van het iPad only magazine voor ID&T Sensation, waarvoor inmiddels internationale erkenning in de vorm van een Webby Award en een beoordeling door Richard Branson is ontvangen.

Creative
Ik ben een doener. Dat ben ik altijd al geweest. Zo zoek ik altijd naar een creatieve manier om nieuwe dingen op te zetten. Door mijn jarenlange ervaring als model houd ik me daarom creatief bezig met het uitrollen van diverse campagnes en shoots voor verschillende bedrijven. Het creëren van de totale realisatie van het concept is iets wat ik met veel passie doe.