Presentaties

Presenteren gaat over mensen. Of het nu een presentatie voor een bedrijf is, of een fashion show, formele of informele presentaties; het persoonlijke verhaal maakt de presentatie waardevol voor het publiek. Voor u is het essentieel dat een presentatrice deskundig genoeg is om uw verhaal zo authentiek mogelijk over te brengen. Mijn nieuwsgierigheid naar uw verhalen is dan ook mijn drijfveer om elke keer weer met enthousiasme tot een passende presentatie te komen waar de gelegenheid om vraagt.

Gelegenheden

√ Tv-programma’s
√ Congressen
√ Business events
√ Bijeenkomsten
√ Shows

Voor welke gelegenheid u ook een presentatrice zoekt, ik kan u met ruim zes jaar ervaring als presentatrice garanderen dat u een professional in huis haalt. Als dagvoorzitter en discussieleider zorg ik ervoor dat iedereen de dag als persoonlijk en interessant ervaart.

Sfeer & presentatie

De sfeer tijdens een evenement bepaalt in grote mate hoe zeer iedereen zich op zijn gemak voelt. Voor u is een fijne sfeer immers van groot belang om de gelegenheid tot een succes te brengen. Het publiek, u en uw medewerkers en vooral ook de mensen die het podium op moeten, willen zichzelf kunnen zijn. Een persoonlijk gesprek voorafgaand aan een event helpt bijvoorbeeld om een interview tijdens de presentatie kalm te doorlopen.

Door mijn ervaring als presentatrice en model heb ik geleerd om zo’n sfeer te creëren. Dat geldt tijdens de voorbereidingen, maar ook tijdens de presentatie zelf. Mijn doel is om op een vriendelijke en losse manier te presenteren. Ik gebruik mijn improvisatievermogen en zorg voor een leuke, laagdrempelige interactie met het publiek, waarbij iedereen in zijn of haar waarde blijft.

Rob Janssen
Ondernemers Awards Wijchen

“Charlotte Labee: een mooie vakvrouw. Goed voorbereid, sympathiek, met een innemende persoonlijkheid die organisatie en gasten op hun gemak stelt. Ze zet zichzelf niet op de voorgrond, maar begrijpt wat er van haar verwacht wordt. Een gastvrouw pur sang.”

Ad Geerts
directeur Porsche groep Zuid

“Charlotte is een presentatrice die zich goed en vakkundig voorbereid. Haar presentatie is erg representatief, enthousiast en ongedwongen”